• Haberler
  • Spor
  • Milli Takım Konya'da İspanya'ya boyun eğdi!

Milli Takım Konya'da İspanya'ya boyun eğdi!

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu'nun ikinci maçında A Milli Futbol Takımımız, son Avrupa şampiyonu İspanya ile karşı karşıya geldi.Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 6-0 kazandı.

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nun ikinci maçında A Milli Futbol Takımımız, son Avrupa şampiyonu İspanya ile karşı karşıya geldi. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 6-0 kazandı.

Haber

İspanya’ya galibiyeti getiren golleri Pedri (6’, 62’), Merino (22’, 45+1’, 58’) ve Ferran Torres (53’) kaydetti. Bu sonuçla İspanya puanını 6’ya yükseltirken, ay-yıldızlılar 3 puanda kaldı. Gruptaki bir sonraki maçta

Türkiye 11 Ekim’de Bulgaristan deplasmanına çıkacak, İspanya ise aynı gün Gürcistan’ı konuk edecek.

Haber

Kaan Ayhan kadrodan çıkarıldı

Milli futbolcu Kaan Ayhan, kasığındaki sakatlık nedeniyle İspanya maçının kadrosunda yer alamadı.

Montella aynı 11’i sahaya sürdü

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Gürcistan deplasmanında sahaya sürdüğü 11’de değişikliğe gitmedi. Milliler maça Uğurcan Çakır, Mert Müldür, Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Eren Elmalı, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Yunus Akgün, Arda Güler, Kenan Yıldız ve Kerem Aktürkoğlu ile başladı.

Haber

Konya’da büyük ilgi

Karşılaşmaya Konyalı futbolseverler yoğun ilgi gösterdi. 42 bin kişilik Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu tamamen dolarken, birçok taraftar da bilet bulamadığı için maçı tribünden izleyemedi.

Bakmadan Geçme