- Haberler
- Genel
- Pişirdiğiniz ciğerin daha lezzetli olmasını sağlayan tarif sırları: Lezzeti iki kat artıyor
Pişirdiğiniz ciğerin daha lezzetli olmasını sağlayan tarif sırları: Lezzeti iki kat artıyor
Ciğer yemeği yaparken lezzetin en üst seviyede olmasını istiyorsanız, bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekmektedir.İşte pişirdiğiniz ciğerin daha lezzetli olmasını sağlayan tarif sırları: PEKİ LEZZETLİ CİĞER SOTE NASIL HAZIRLANIR? Ciğer Kavurma Malze
Ciğer yemeği yaparken lezzetin en üst seviyede olmasını istiyorsanız, bazı püf noktalarına dikkat etmeniz gerekmektedir. İşte pişirdiğiniz ciğerin daha lezzetli olmasını sağlayan tarif sırları:
PEKİ LEZZETLİ CİĞER SOTE NASIL HAZIRLANIR?
Ciğer Kavurma Malzemeler:
• 1 kilo karaciğer
• 3 adet kuru soğan
• 1 büyük domates
• 3 adet yeşil biber
• Sıvıyağ
• Tuz
• Karabiber
• Kırmızıbiber
Ciğer Kavurma Yapılışı:
• Soğanla doğranır yağ ile kavrulur ardından biberler doğranıp kavrulur.
• Kuşbaşı doğradığınız ciğerlerde tavaya atılıp domateslerle kavrulur.
• Baharatları ekleyerek kısık ateşte 10 dakika pişiriniz.
• Afiyetle sıcak olarak yiyebilirsiniz.
Kaynak: haberturk.com
Bakmadan Geçme
