Seydişehir'de iki önemli isim Kızılay gönüllüsü oldu

Kızılay Haftası dolayısıyla Seydişehir'de gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Kadir Akın Gözel ve Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Türk Kızılay gönüllüsü oldu.

Kızılay gönüllüleri, Kadın Kolları temsilcileri ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, Türk Kızılay’ın 158 yıllık iyilik yolculuğu hakkında bilgi verildi. Görüşmelerde kurumun gönüllülük faaliyetleri ve afetlere hazırlık çalışmaları da ele alındı.
Kızılay çalışmalarına destek mesajı
Kaymakam Kadir Akın Gözel ve Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Türk Kızılay’ın yürüttüğü çalışmalara destek verdiklerini belirterek Kızılay gönüllüsü oldu.

Türk Kızılay Seydişehir Şube Başkanı Mehmet Karyağdı ise desteklerinden dolayı Kaymakam Gözel ve Belediye Başkanı Ustaoğlu’na teşekkür etti. Ziyaretlerin sonunda iki isme hediye takdim edildi.

AA

Bakmadan Geçme