Konya takımları BAL’da son düzlükte

Konya takımları BAL’da son düzlükte
 Muhabir
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup’ta mücadele eden Konya takımları 24.hafta karşılaşmalarına bugün çıkacak. BAL’dan son 3 haftaya girilmiş durumda.

BAL’da şampiyonluk yarışı sona erse de Konya ekiplerinin ligde kalma yarışı sürüyor. 3 Konya takımı arasında sıralaması en düşük olan takım doğrudan Süper Grup’a düşecek. İkinci olan takım ise Süper Grup’tan gelen Retay Üzümlüspor ile play-out maçı oynayacak. Birinci olan takım ise önümüzdeki sezon yine BAL’da mücadele etmeye devam edecek.

Sarayönü kritik maçta

Çıktığı son 6 maçında 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak galibiyet yüzü Sarayönü Belediyespor bugün deplasmanda İmamoğlu Belediyespor’a konuk olacak. Sarayönü, play-out iddiasını sürdürmek için mutlak galip gelip Ömeranlı’nın kaybetmesini bekleyecek. İmamoğlu Stadyumunda saat 15’te başlayacak zorlu maç öncesi Sarayönü 38 puanla dördüncü sırada yer alırken, Ömeranlı ise 43 puanda üçüncü sırada yer alıyor.

Akşehir noktayı koymak istiyor

Şampiyonluğa havlu atan Akşehirspor bugün evinde Kürkçülerspor’u konuk edecek. 49 puanla ikinci sırada yer alan Akşehirspor, kalan haftada Ömeranlı’ya geçilmemek adına taraftarı önünde sezona nokta koymak istiyor. Akşehirspor, Ömeranlı ile arasındaki puan farkını korumak için evinde galip gelmenin planlarını yapıyor. Nasreddin Hoca Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak.

Ömeranlı sürpriz istemiyor

Çıktığı son 7 karşılaşmada mağlup olamayan Fuzul Ömeranlı ilk BAL deneyiminde büyük bir tarih yazıyor. Kulu ekibi topladığı 43 puanla Sarayönü’nün 5 puan önünde play-out pozisyonunda bulunuyor. Mavi-beyazlılar bugün evinde konuk edeceği Ceyhanspor’u mağlup edip son iki haftaya sıkıntısız girmek istiyor. Dr. Fahrettin Koca Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 15’te başlayacak.