Ömeranlı ile Üzümlüspor BAL için kozlarını paylaşacak

Ömeranlı ile Üzümlüspor BAL için kozlarını paylaşacak
 Muhabir
Bölgesel Amatör Lig'de sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. Yarın, play-out maçında iki takım karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig'de sezon geçtiğimiz hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı.

BAL kurulduğu günden bugüne kadar bu alanda mücadele eden Sarayönü Belediyespor tarihinde ilk kez ligden düştü. 5 kez 3.Lig'in kapısından dönen yeşil-siyahlılar, bu sezon BAL'a veda etti. Sarayönü gelecek sezon Konya Süper Amatör Grup'ta mücadele edecek.

Akşehirspor ise yeniden BAL'a çıktığı sezonu iyi bir noktada tamamladı. 7.Grup'ta bir süre liderlik koltuğunda oturan kırmızı-beyazlılar topladığı 55 puanla ligin ikinci bitirdi. Konya takımları arasında ilk sırada yer alan Akşehirspor gelecek sezon BAL'da mücadele edecek.

Bu sezon ilk kez BAL'da mücadele eden Fuzul Ömeranlı ise iyi bir sezonu geride bıraktı. Ligi Akşehirspor'un ardından 52 puanla ikinci bitiren Kulu temsilcisi tecrübelerle dolu bir sezonu geride bıraktı.

Statü gereği üç Konya takımının arasında ikinci olduğu için play-out oynaması gereken mavi-beyazlılar Süper Grup play-offlarını ikinci tamamlayan Retay Üzümlüspor ile karşılaşacak.

19 Mayıs Pazar günü (yarın) saat 15'te Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak maçı kazanan takım BAL'da mücadelesini sürdürecek, kaybeden takım ise Konya Süper Amatör Grup'ta yarışacak.