Sürücüler dikkat! Konya'da o güzergahta daraltma olacak!

AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, söz konusu çalışmalar 07 – 12 Temmuz tarihleri arasında her gece 23.00 ile 06.

AKOM’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, söz konusu çalışmalar

07 – 12 Temmuz tarihleri arasında

her gece

23.00 ile 06.00 saatleri arasında

gerçekleştirilecek. Çalışma süresince

İstanbul Yolu üzerinde, Uluyayla Üst Geçidi ile çevresindeki güzergâh boyunca

araç trafiğinin

kısmen kapatılacağı veya daraltılacağı

bildirildi. Yetkililer, sürücülerden alternatif güzergâhları tercih etmelerini ve yol işaret ve levhalarına dikkat etmelerini istedi.

AKOM, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak ulaşımın normale dönmesi için ekiplerin yoğun şekilde çalışacağını belirtti.

Konya AKOM'un konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"YOL DARALTMA | BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI İstanbul Yolu üzerinde, Uluyayla Üst Geçidi ile çevresindeki güzergâh boyunca, 07 – 12 Temmuz tarihleri arasında, her gün 23.00 – 06.00 saatleri arasında bakım-onarım çalışması gerçekleştirilecektir. Çalışma süresince araç trafiği kısmen kapatılacak veya daraltılacaktır."

Haber

???? YOL DARALTMA | BAKIM-ONARIM ÇALIŞMASI

???? İstanbul Yolu üzerinde, Uluyayla Üst Geçidi ile çevresindeki güzergâh boyunca, 07 – 12 Temmuz tarihleri arasında, her gün 23.00 – 06.00 saatleri arasında bakım-onarım çalışması gerçekleştirilecektir.

⚠️ Çalışma süresince araç trafiği…

pic.twitter.com/k2Sy7NIgsI

— Konya AKOM (@KonyaAkom)

July 7, 2025

Bakmadan Geçme