- Haberler
- Konya Haber
- TOKİ'den dev fırsat! Konya dahil 51 ilde 540 konut ve iş yeri satılıyor! Şartlar neler?
TOKİ'den dev fırsat! Konya dahil 51 ilde 540 konut ve iş yeri satılıyor! Şartlar neler?
Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) dikkat çeken bir kampanyayı açıkladı
30 peşinatla 60 ay vade imkanları
Ayrıca kampanya sadece konutlarla sınırlı kalmıyor. İş yeri sahibi olmak isteyenler için de farklı ödeme alternatifleri hazırlandı. Yatırımcılara sunulan seçenekler arasında yüzde 10 peşinatla 96 ya da 120 ay vade ve yüzde 30 peşinatla 60 ay vade imkanları bulunuyor. Bu esnek ödeme planları sayesinde hem küçük esnaf hem de büyük yatırımcılar bütçelerine uygun modeli tercih edebilecek.
İş yeri satışlarının yapılacağı iller ise Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bingöl, Bitlis, Burdur, Bursa, Çankırı, Düzce, Gaziantep, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Mersin, Şanlıurfa, Tekirdağ, Van ve Zonguldak olarak açıklandı.
Bakmadan Geçme