Show TV Çukur Oyuncusu setlere geri döndü! Yeni projesi ve yeni rolü büyük ses getirdi

Show TV Çukur Oyuncusu setlere geri döndü! Yeni projesi ve yeni rolü büyük ses getirdi
Çukur dizisindeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Erkan Kolçak Köstendil'in yeni projesi olay oldu

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur'un başarılı oyuncusu Erkan Kolçak Köstendil, setlere geri döndü! Yeni projesi ve üstlendiği yeni rolü ile büyük ses getirdi. Köstendil'in yeni filmdeki "Hızır" karakteriyle sergilediği oyunculuk performansı, izleyicileri adeta büyülemeye devam ediyor.

Erkan Kolçak Köstendil'in yeni projesi, sinema dünyasında heyecan yarattı. "Hızır" karakterine hayat veren Köstendil, oyunculuk yeteneği ve karizmatik duruşuyla adından söz ettiriyor. Yeni filmiyle bir kez daha seyircilere unutulmaz bir performans sunmaya hazırlanan Köstendil, izleyicileri kendine hayran bırakmaya devam edecek gibi görünüyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Erkan Kolçak Köstendil, “İyi Bir Aile Değiliz” filmindeki oyunculuğuyla yine seyircinin kalbinde taht kurdu. Yapımcılığını Mustafa Sönmez’in, ortak yapımcılığını Dilek Aydın, Sinan Eczacıbaşı ve Alihan Yalçındağ’ın üstlendiği filmi Haki Biçici yazıp yönetti. Kadrosu şampiyonlar ligini aratmayan filmde Erkan Kolçak Köstendil, ‘Hızır’ adlı ailenin en çılgın ve cesur karakterine hayat veriyor.

Aile arasındaki tartışmalarda her zaman farklı açıdan bakmayı becerebilen Hızır, kullanmadığı ilaçları yüzünden ailenin eleştiri oklarını da üzerinde toplar. Filmin kadrosunda Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Melisa Doğu, Tarhan Karagöz, Nergis Çorakçı, Vedat Erincin, Asiye Dinçsoy, Yakup Turgut rol alıyor.

Kaynak: