TRT1'de Masumlar Apartmanı dizisinin yerine yeni dizi! Yayın tarihi de belli oldu

TRT1'de Masumlar Apartmanı dizisinin yerine yeni dizi! Yayın tarihi de belli oldu
TRT1 ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın final yapmasının ardından, kanalın yeni yayın dizi projesi merakla bekleniyordu. Sonunda bekleyiş sona erdi ve TRT1'in yeni dizisi için yayın tarihi de belli oldu.

Masumlar Apartmanı'nın yerine ekrana gelecek olan yeni dizi, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin yayın tarihi ise izleyicilerle paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre, yeni dizi yakında izleyicilerle buluşacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; TRT1’in Kara Ağaç Destanı dizisi Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk’ü buluşturdu. Merih Öztürk ile Hakan Boyav, Kuzey Makedonya'da çekilen Balkan Ninnisi dizisinde de yer almıştı. Bu dizi de TRT1 ekranlarında yayımlanmaktaydı.

TRT 2024 sezonu için planladığı 4 diziden ikisinin yayın tarihini peş peşe açıkladı. Mehmed: Fetihler Sultanı dizisini 27 Şubat Salı gününe yetiştirecek olan kanal, Kapadokya’da çekilen “Kara Ağaç Destanı”nı da 23 Şubat Cuma günü yayınlayacak.

Yapımcılığını Hasan Kurul’un üstlendiği ‘Kara Ağaç Destanı’nın yönetmen koltuğunda ise Ufuk Hakan Eren oturuyor. 1950 ve 1970’li yıllarda Anadolu’nun kadim topraklarında geçen dizinin çekimleri Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesinin terkedilmiş Soğanlı köyünde, bir kısmı da Nevşehir Ürgüp’te devam ediyor. Feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesinin anlatıldığı ‘Kara Ağaç Destanı’nda Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker, Hakan Boyav ve Merih Öztürk’e Ayten Uncuoğlu, Gülçin Hatıhan, İsmail Hakkı Ürün, Sevtap Özaltun, Oğulcan Arman Uslu, Mehmet Güler, Sekvan Serinkaya, Deniz Altan, Kenan Ciniviz, Eray Ertüren, Tuncay Beyazıt, Nurhayat Boz, Mehmet Şeker, Sultan Sarohan, Taylan Meydan, Mert Karabulut, Halil Demir, Berfin Kıymaz, Adem Türkyılmaz ve Alessa Dilara Demircan eşlik ediyor.

Kaynak: