Yeni Parti heyeti Konya'da dikkate alınmadı!

Yeni Parti milletvekilleri Mahmut Tanal, Bülent Tezcan ve Yüksel Taşkın'ın Konya'daki kafe ziyaretinde dikkat çeken anlar yaşandı. Tanal'ın vatandaşlara yönelttiği 'Bize sorusu olan var mı?' sorusuna yanıt gelmemesi sosyal medyada gündem oldu.

Yeni Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, saha çalışmaları kapsamında Konya’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekilleri kentteki temasları sırasında bir kafeyi de ziyaret ederek burada bulunan vatandaşlarla sohbet etmeye çalıştı.

“BİZE SORUSU OLAN VAR MI?” DİYE SORDU

Ziyaret sırasında Mahmut Tanal, kafede bulunan vatandaşlara dönerek, “Bize sorusu olan var mı?” diye seslendi. Tanal’ın sorusunun ardından kafede kısa süreli sessizlik yaşandı.

Milletvekillerinin vatandaşlarla iletişim kurmaya çalıştığı anlarda herhangi bir soru yöneltilmemesi dikkat çekti.

O ANLAR SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kafede yaşanan sessizlik kameralara da yansıdı. Tanal’ın çağrısına vatandaşlardan yanıt gelmediği görüntüler kısa sürede sosyal medyada paylaşılarak gündem oldu.

Konya’daki ziyaret sırasında kaydedilen görüntüler, sosyal medya kullanıcıları arasında da farklı yorumlara neden oldu.

Bakmadan Geçme