Akaryakıtçılar sorunlarının çözümü için TBMM’de!

Akaryakıtçılar sorunlarının çözümü için TBMM’de!
Konya merkezli kurulan ve 30 ilden 400’e yakın üyesi bulunan Anadolu Akaryakıtcılar Platformu yöneticileri, acil sorun bekleyen sorunlarının çözümü için TBMM’de 3 milletvekili ile görüştü.
Akaryakıt sektöründe yaşanan sorunları çözüme kavuşturmak ve petrol bayileri arasında etkileşimi artırmak amacıyla Konya merkezli yeni bir platform oluşturuldu.

whatsapp-image-2024-05-30-at-11-11-52.jpeg30 farklı ilden 400’e yakın petrol istasyonunun katılımıyla kurulan oluşumun ismi; Anadolu Akaryakıtçılar Platformu. Platform Başkanı Kemal Yılmaz, kurucu yönetim kurulu üyeleri Rıza Yıldız, Ercan Şahin, Yavuz Efe, Fatih Dündar ve Atakan Ünlüer ile birlikte Ankara’da bazı temaslarda bulundu.

Yılmaz ve beraberindekiler ilk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer ile görüştü.

whatsapp-image-2024-05-30-at-11-11-51.jpeg

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi de olan Özer’e, sektörde yaşanan ve acil sorun bekleyen sorunlar anlatıldı, çözümü konusunda destek istendi.

whatsapp-image-2024-05-30-at-11-11-52-1.jpeg

Anadolu Akaryakıtcılar Platformu yöneticileri, TBMM’de CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla’yı da ziyaret ederek hem platformu tanıttı hem de sorunlarını dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi