Ales'e Girecekler Dikkat! Konya Akom Uyardı!

Ales'e Girecekler Dikkat! Konya Akom Uyardı!
 Muhabir
Konya AKOM sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 21 Nisan Pazar günü ALES sınavına girecek öğrencileri uyardı. İşte detaylar...

Konya AKOM 21 Nisan Pazar günü gerçekleşecek olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına girecek öğrencileri uyardı.

19 Nisan Cuma günü başlayacak olan tramvay bakımları yapılacak sınav dolayısıyla oluşabilecek mağduriyetleri önleme amacıyla daha önce başlayacak. 21 Nisan Pazar günü tramvay seferleri kampüse ulaşım hizmeti vermeye devam edecek

gldx7nsw4aafyrm-001.jpeg

Konya AKOM paylaşımında şu sözlere yer verdi;
"Kampüs tramvay hattımızda yapılacak olan bakım çalışması; Planlanan günden önce başlanmasına karar verilmiş olup; 21 Nisan Pazar günü ALES sınavına girecek yolcularımızın mağduriyet yaşamaması adına, tramvaylarımız kampüs fakültelere ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.
20 Nisan Cumartesi günü Kampüs tramvay hattımızda yapılacak olan çalışma sebebi ile tramvaylarımız sabah saat 09:00 itibariyle fakültelere giriş yapmayacaktır. 21 Nisan Pazar günü sabah seferlerinden başlayarak kampüs içine giriş yapacaklardır.
Ayrıca; Bisiklet tramvayı 20 Nisan sabahı saat 09:00'dan sonraki seferlerine Otogar - Alaaddin arası çalışacaktır."