Elevex’in Yıldızı Hidoks Oldu

Elevex’in Yıldızı Hidoks Oldu
 İnternet Editörü
Konya bu yıl önemli bir buluşmaya imza attı. Asansör sektöründe üretimin merkezi olan Konya, Türkiye’nin en büyük asansör fuarlarından Elevex’e ev sahipliği yaptı.

Konya merkezli başta olmak üzere Türkiye ve dünyanın önemli markaları Elevex Konya’da yerini aldı. Konya’nın en önemli üreticisi ve montaj markalarından Hidoks da fuarın gözde firmalarından oldu.

Hidoks Asansör’ün standı, yerli ve yabancı ziyaretçilerin akımına uğradı.

whatsapp-image-2024-05-26-at-13-27-21.jpeg

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Hidoks Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Lokman Atal, Konya’nın çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirtti. Atal, “Elevex’in Konya’da olması çok önemliydi. Ve Çok güzel bir fuar gerçekleştirdik. Özellikle yabancı ziyaretçi ilgisi çok iyiydi. Ben de dahil tüm meslektaşlarımız çok memnun kaldılar.

whatsapp-image-2024-05-26-at-13-27-21-1.jpeg

Sektör olarak çok güzel bir fuara vesile olduk. Bu vesile ile Konya’da yeni bir fuar kazanmış oldu. Şehrimize asansör sektöründe çok önemli bir yerde. Bunu bu fuarla taçlandırmış olduk. 2 yılda bir bu fuarın yapılması için biz de elimizden geleni yapacağız. Ben tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-05-26-at-13-27-21-2.jpeg

Hidoks olarak yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini belirten Atal, “Hidoks olarak biz de misafirlerimizi en iyi şekilde ağırladık. Yeni geliştirdiğimiz ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Şun Türkiye’de önemli bir yerdeyiz. Kabin de ihracatımız çok iyi. Yatırımlarla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak:Konya'nın Sesi