Konya AKOM'dan Konyaspor maçı öncesi önemli açıklama!

Konya AKOM'dan Konyaspor maçı öncesi önemli açıklama!
 Muhabir
Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından bugünkü Konyaspor maçı ile ilgili açıklamada bulundu. İşte o önemli açıklama...

Bugün saat 16.00'da Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak Konyaspor - Alanyaspor mücadelesi öncesinde Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi sosyal medya hesabından Konyaspor - Alanyaspor maçı öncesi ve sonrasında olumsuz hava koşullarından taraftarlarımızın etkilenmesi adına, Otogar - Alaaddin istikametine ek seferler yapılacak.

Maç öncesinde Otogar tramvay durağı ile Stadyuma giden otobüs tariflerinde de değişiklik yapılacak.

MAÇ SONRASINA EK SEFER

Konyaspor - Alanyaspor mücadelesi sonrasında ulaşımda bir aksaklık yaşanmaması adına

  • 18.15 52 NOLU HAT
  • 18.20 56 NOLU HAT
  • 18.25 58 NOLU HAT İLAVE SEFERLER EKLENDİ.
  • glmo6r-wkaautzg-001.jpeg

Konya AKOM paylaşımında şu sözlere yer verdi;

"İlave Sefer Duyurusu Gün içinde oynanacak olan Konyaspor - Alanyaspor maçı öncesinde ve sonrasında olumsuz hava koşullarından taraftarlarımızın etkilenmesi adına, Otogar - Alaaddin istikametine ek seferler yapılmıştır. Tramvay, ek sefer olarak Cumhuriyet - Alaaddin istikametine çıkış yapacaktır. Maç öncesi ve sonrasında Otogar tramvay durağı ile Stadyum arası otobüsler ile tarife değişikliği yapılacaktır. Ayrıca maç sonu: 18.15 52 nolu hat 18.20 56 nolu hat 18.25 58 nolu hat ilave seferler verilmiştir."