Konya Yolundaki O Makas Trafiğe Kapatıldı!
Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, İzmit-Kandıra-Kefken yolunun 19-40. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Kırıkkale-konya Yolunun (bahşili-karakeçili-kulu Ayrımı Mevki) 28-33. Kilometrelerindeki Toprak İşleri Ve Sanat Yapıları Çalışmaları Sebebiyle Kırıkkale-konya İstikameti Trafiğe Kapatıldı. Bu Kesimde Ulaşım, Diğer İstikametten İki Yönlü Ve Kontrollü Sürdürülüyor.
Denizli-Serinhisar yolunun 24-28. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü gerçekleştiriliyor.
Kürtün-Torul yolunun 16-45. kilometrelerindeki yol şevi temizlik çalışması nedeniyle yol kısa sürelerle ulaşıma kapatılıyor.
Malatya-Gölbaşı yolunun 2-4. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım servis yolundan sağlanıyor.
Gaziantep-Nizip-Birecik yolunun 42-50. kilometrelerinde Nizip ve Birecik geçişlerindeki yol yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.
Beyşehir-Isparta yolunun 25-44. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.
Bursa-Karacabey yolunun 7-8. kilometreleri yol yapım çalışması sebebiyle trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yolundan gerçekleştiriliyor.
Van-Özalp yolunun 5-6. kilometrelerinde kavşak yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden kontrollü izin veriliyor.
Taşkent-Başyayla yolunun 0-1. kilometrelerinde Taşkent Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretlemelerine uyması gerekiyor.
Kaynak:Anadolu Ajansı