Konya’ya Yağmur ve Fırtına Uyarısı! Öğle Saatlerine Dikkat!

Konya’ya Yağmur ve Fırtına Uyarısı! Öğle Saatlerine Dikkat!
 Muhabir
Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, Konya ve ilçeleri için hava durumu tahmin raporunu güncelledi. Nisan ayının üçüncü hafta sonunda Konya’da hava nasıl olacak? İşte Meteorolojiden Açıklama…

Meteoroloji 5 günlük hava durumu tahmin raporunu açıkladı. Konya’da yarın(20 Nisan) havanın nasıl olacağı merak ediliyor. Peki, yağış bekleniyor mu? İşte detaylar…

Tahminlere göre Konya’da hava sıcaklıkları günden güne yükselişe geçecek sıcaklıklar artmadan önce yarın Konyalıları gök gürültülü sağanak yağış bekliyor. 20-22 Nisan tarihleri arasında Konya’da havalar 20-24 dereceleri yaşayacak. Haftaya Salı(23 Nisan) yükselişe geçen sıcaklıklar 29-30 dereceleri bulacak.

Tahminlere göre Konya’da yarın havanın 20 derece ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı belirtildi.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İç Anadolu Bölgesini uyardı. Cumartesi öğle saatlerinden sonra Ankara, Konya ve Yozgat başta olmak üzere birçok ilde kuvvetli rüzgarların etkili olacağını söyledi.

Ökten, cumartesi günü için yaptığı uyarıda, "İç Anadolu'da yarın öğleden sonra rüzgarlar çok kuvvetli olacak. Lütfen şimdiden tedbir alın…" ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların cumartesi öğleden sonra kuvvetli rüzgarlara karşı tedbirli olması gerekiyor.

İşte o paylaşım:

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

1.png

2.png

3.png

4.png

-Büşra GÜLTAŞ