NEÜ Fen Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu

NEÜ Fen Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Fakültesi 8. dönem mezunlarını verdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Fakültenin 8. Mezuniyet törenini gerçekleştirdiklerinin altını çizen Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bünyamin Aydın şunları söyledi: “Hayatımızda bazı önemli dönüm noktaları vardır. Doğum tarihleri, askerlik, evlilik tarihleri gibi. Bunlardan biri de mezun olduğumuz eğitim kurumlarıdır. Bugün burada, hayatınızda bir anı olarak kalması ümidiyle sizin için mezuniyet törenini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir kısmı pandemi, bir kısmı deprem etkisiyle geçen eğitimimizi tamamlamış bulunmaktayız. Bu mezuniyet töreni fakültemizin 8. Mezuniyeti töreni olarak tarihe not düşüyoruz. Şu anda büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz, üzerine titrediğiniz, bu ana gelene kadar türlü fedakârlıklarda bulunduğunuz ve dört yıl önce bize emanet ettiğiniz evlatlarınızın mutlu günlerine eşlik etmek için buradasınız. Sizlerin bu mezuniyet törenindeki yeriniz ve katkınız çocuklarınız kadar değerlidir. Mezun olan öğrencilerimizin bu aşamaya gelmelerine katkı sunan siz değerli anne ve babalara ayrı ayrı şükranlarımı sunmak istiyorum.”

img-1735-001.jpg

DEKAN AYDIN’DAN AKADEMİSYENLERE TEŞEKKÜR
Öğretim elemanlarına da seslenen Aydın, “Bu önemli günün en önemli mimarları olarak dört yıl boyunca öğrencilerimizle tek tek ilgilenerek onların alanlarında kendilerini geliştirmelerine katkı sunmanız nedeniyle sizlere de öğrenci ve veliler adına şükranlarımı sunuyorum. Onlara sadece bilgi vermekle kalmadınız aynı zamanda bir birey olarak sorumluluklarını, bir ekibin parçası olarak paylaşmayı ve dayanışmayı, bir üniversite mezunu olarak topluma karşı görevlerini öğrettiniz ve onlar için yaşamları boyu örnek alacakları bir model oldunuz. Bu arada her gün kapılarını aşındırdığını aileniz kadar sizi güler yüzle karşılayan idari personelimizi de unutmuyoruz. Onların emeği göz ardı edilemez. Tüm idari personelimize de teşekkür ediyorum.

img-1726.jpg

Eğitim hayatınızdaki önemli dönüm noktalarından olan üniversite eğitiminizi başarıyla tamamladınız. Önünüzde kendiniz, aileniz ve ülkemize karşı sorumluluklarınızın olduğu bilinciyle yapacağınız çok şeyler var. Her son yeni bir başlangıçtır bilinciyle kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancımız tamdır. Bu süreçte elde edeceğiniz başarı ve toplumsal katkı siz ve aileniz kadar Necmettin Erbakan Üniversitesi’ni de yüceltecek ve bizleri onurlandıracaktır.

img-1696-001.jpg

Sözlerime son verirken son olarak her nerede olursanız olun heyecanınızı ve umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin. Bizler her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diye konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi