Sarayönü Derneği'nden Necati Koç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Sarayönü Derneği'nden Necati Koç'a 'hayırlı olsun' ziyareti
 Muhabir
Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SKYD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SKYD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sarayönü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Emre Güney önderliğinde gerçekleştirilen ziyarette Sarayönü'nde ortaklaşa yapılabilecek sosyokültürel etkinliklerin detayları konuşuldu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Yunus Emre Güney; "Dernek olarak bizler Sarayönü'nün daha çok gelişmesi ve tanınmasını kendimize misyon olarak belirledik. Bunun yanında elbette ilçemizde yaşayan hemşerilerimizin daha fazla sosyal hayata katılmasını istiyoruz. Kuruluşumuzun ilk 6 ayında bu noktada önemli işlere imza attık, yaz mevsiminde de atmaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımızı ziyaretimizde de kısa süre içinde hayata geçireceğimiz projelerimizi konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk. Destekleri için kendisine şahsım, dernek yönetimim ve tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. Burada Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Necati Başkanımız göreve gelir gelmez bizlere olan desteğini ifade etti. Elbette bu ikili iş birliğinin yanına Sarayönü İlçe Kaymakamlığımız ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz de ekleniyor. Sarayönü sevdalıları olarak çıktığımız bu yolda bizlere destek veren tüm destekçilerimize teşekkür ediyoruz. Hep birlikte Sarayönü'müzü hak ettiği ve layık olduğu seviyeye taşıyacağız" dedi.

Sarayönü Belediye Başkanı Necati Koç, gerçekleşen ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Derneğimizin birlik ve beraberliğe katkısı yadsınamaz derecede fazla olduğunu, şahsı ve Sarayönü Belediyesi olarak ellerinden ne geliyorsa bu desteğin her türlüsünü sağlamaya devam edeceklerini yineledi.

Gerçekleşen ziyarette Dernek Yönetiminden; Cumhur Kas, Cihat Ulusoy, Feray Batır Altas, Mustafa Sena Çakıcı, Rıfkı Yüzkat, Cihat Acar, Zekeriya Çobanoğlu ve Ziya Kınacı yer aldı.

Ziyaret toplu olarak çekilen fotoğrafın ardından son buldu.

438759399-828539182647631-2275376261968491878-n.jpg

438701266-828539242647625-2350889706163822479-n.jpg