Konya İçin Köprüden Önce Son Çıkış! Planlarınızı Ona Göre Yapın!

Konya İçin Köprüden Önce Son Çıkış! Planlarınızı Ona Göre Yapın!
 Muhabir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahmin haritalarını güncelledi. Yapılan son değerlendirmelere göre hafta sonuna girmeden önce yarın Konya'da son sıcaklıklar yaşanacak. Konya’da ve çevre illerde hafta sonu yağışlı hava etkili olacak...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava durumu tahmin haritalarını güncelledi. Yapılan son değerlendirmelere göre hafta sonu tüm Türkiye yağışlı havanın etkisine giriyor. Yarın Konya’da ve çevre illerde son sıcak havanın yaşanacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının Pazartesi günü 12 derece birden düşmesi bekleniyor.

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre hafta sonu kış mevsimi kendini iyiden iyiye hissettirecek. Cumartesi ve Pazar günü Konya'da yağışlı hava etkili olacak.

Konya’da hava sıcaklıklarının hafta sonu 3-5 derece aralığında düşüşe geçeceği tahmin ediliyor. Yarın ise havanın 17 derece ve parçalı bulutlu olacağı belirtildi.

Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü, tarafından yapılan son tahmine göre Konya'nın merkez ve ilçelerinde en düşük ve en yüksek sıcaklık dereceleri ise şöyle olacak:

•Büşra GÜLTAŞ

Etiketler: Konya, Konya son dakika haberler, Konya hava durumu, son dakika, konyaspor, konya haberler, ilan ver, Konya son dakika, Konya asayiş, Konya emlak, Konya cinayet, Konya trafik kazası, Konyaspor haberleri

Kaynak:Konya'nın Sesi