Konya BBSK’dan uzun forvet takviyesi

Konya BBSK’dan uzun forvet takviyesi
 Muhabir
İç transferde 5 oyuncuyla sözleşme yenileyen TBL’deki temsilcimiz Konya Büyükşehir Belediyespor, dış transferde ilk hamlesini yaptı

İç transferde 5 oyuncuyla sözleşme yenileyen TBL’deki temsilcimiz Konya Büyükşehir Belediyespor, dış transferde ilk hamlesini yaptı

Süper Lig'i hedefleyen Konya Büyükşehir Belediyespor, pota altına takviye yaptı. Sarı-siyahlı ekip, Tolga Kaan Birer ile sözleşme imzaladı. 27 yaşında ve 2.06 metre boyundaki oyuncu, son olarak Esenler Erokspor forması giydi ve İstanbul ekibiyle Süper Lig'e yükselme sevinci yaşandı. Geniş rotasyonda çok fazla süre alamayan Tolga Kaan, sezonu 2,3 sayı, 1,9 ribaunt ile tamamladı.

Anadolu Efes altyapısından yetişen Tolga Kaan Birer, kariyerinde Çayırova Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Antalya Güneşi ve Artvin Belediye gibi takımlarda da forma giydi.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz sezon Esenler Erokspor ile Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Tolga Kaan Birer artık Konya BBSK formasıyla mücadele edecek. Ailemize hoş geldin Tolga. Yeni sezonda birlikte nice başarılara” ifadelerine yer verildi.