Konyaspor'da çöküş sürüyor!

Konyaspor'da çöküş sürüyor!
Konyaspor, Süper Lig’in 8.haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar sahadan 3-1 mağlup ayrıldı ve son 4 maçındaki 3.mağlubiyetini aldı.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 8.haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Mersin’de oynanan karşılaşmada Hatyaspor 22.dakiakda Dadashov’un penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Golden 10 dakika sonra rakibine Prip ile cevap veren yeşil-beyazlılar 32.dakikada maça dengeyi getirdi. İlk 1-1 sona erdi. İkinci yarıda oyunda etkinliğini arttıran Hatayspor, 53’te Dadashov’un kafa vuruşuyla maçta yeniden öne geçti. Rakibine karşılık vermeyen Konyaspor yarı alanda çoğalmakta ve pozisyon üretmekte zorluk çekti. 83. dakikada Fernandes’in kullandığı serbest vuruşta iyi yükselen Strandberg aradaki farkı 22ye çıkardı. Karşılaşmayı Hatayspor 3-1 kazandı ve puanını 14’e yükseldi. 9 puanda kalan Konyaspor milli araya 14.sırada girdi.

4 maçtır galibiyet hasret

Konyaspor, oynadığı son 4 lig maçında 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Hatayspor’a mağlup olan Konyaspor MKE Ankaragücü ile berabere kalmıştı. Ligdeki son galibiyetini 4.haftadaki Başakşehir deplasmanında alan Konyaspor 4 maçtır 3 puana hasret durumda.

Gözler yönetimde

Konyaspor’da tüm gözler Konyaspor Yönetimine çevrilmiş durumda. Son 4 maçta 3 puana hasret kalan Konyaspor’da hafta içinde yapılan basın toplantısında Aleksandar Stanojevic ile yolların ayrılmayacağı açıklanmıştı. Yeşil-beyazlılardaki kararın nasıl olacağı hafa içinde netlik kazanacak.

Konyaspor izne ayrıldı

Konyaspor, Hatayspor maçının ardından izne ayrıldı. Ligde 8.haftanın sonunda milli ara verildi. 12 günlük arada birkaç gün izin yapacak olan Konyaspor’da 21 Ekim’de iç sahada oynanacak olan Pendikspor maçının hazırlıkları hafta içinde başlayacak. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi