Stanojevic'in 24 maçlık Konyaspor karnesi nasıl? İşte dikkat çeken puan ortalaması!

Stanojevic'in 24 maçlık Konyaspor karnesi nasıl? İşte dikkat çeken puan ortalaması!
Konyaspor Yönetiminin yola devam kararı aldığı Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic'in karnesi çok iyi değil. İşte Sırp çalıştırıcının 24 maçlık performansı.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Atakaş Hatayspor mağlubiyetini değerlendirmiş ve “Ben vazgeçen bir ruh değilim. Asla vazgeçen bir birey olmadım” diyerek istifa sorularını geçiştirmişti.

Stanojevic, Konyaspor ile çıktığı 24 maçta yalnızca 1.13 puan ortalaması yakaladı.

6 galibiyet alabildi

Konyaspor’da yolların ayrılması sonrasında Ocak 2023’te takımın başına geçen Aleksandar Stanojevic, şu ana kadar kötü form grafiği çiziyor. Konyaspor, Sırp çalıştırıcı Stanojevic idaresinde Süper Lig’de çıktığı 24 maçta (Hükmen galip gelinen Hatayspor ve Gaziantep FK maçları hariç) sadece 6 kez kazanabildi.

Temsilcimiz, geçen sezonla birlikte Sırp teknik adamın görev yaptığı lig maçlarında 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 27 puan topladı. Puan ortalaması ise 1,13 oldu.

Stanojevic, Konyaspor'un Türkiye Ziraat Kupası'nda çıktığı 1 maçta da Gaziantep FK'ya elenmişti.

‘Vazgeçen bir ruh değilim’

Görevine devam edip etmeyeceği yönünde gelen bir soruyu da yanıtlayan Stanojevic, "Özellikle neden kariyerime devam edip, etmeyeceğimi bilmiyorum. Burada geçen maça kıyasla sahaya daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Aslında milli aradan sonra çok daha iyi bir şekilde döneceğimizi söyleyebilirim. Ben vazgeçen bir ruh değilim. Asla vazgeçen bir birey olmadım. Bugün bir mağlubiyetten sonra vazgeçip, terk edeyim" dedi.

Yönetimden 'devam' açıklaması

Yapılan açıklamada; "Pazar günü deplasmanda oynadığımız Atakaş Hatayspor maçı sonrası yurt içi ve yurt dışı yazılı, görsel ve dijital medyada yer alan Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic'in görevden alındığına yönelik haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Konu ile ilgili kulübümüzün resmi mecraları dışında yapılan açıklamaların dikkate alınmamasını kamuoyunun bilgisine sunarız. Tümosan Konyaspor'umuz, Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic yönetiminde 12 Ekim Perşembe günü toplanacak ve Süper Lig'in 9.haftasında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarına başlayacaktır" denildi. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi