BAL'da kura çekildi! İşte ilk hafta programı!

BAL'da kura çekildi! İşte ilk hafta programı!
Bölgesel Amatör Lig'de 2023-2024 Sezonunun fikstürü belli oldu. İşte Konya takımlarının ilk hafta maç programı!

2023-2024 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) kura ve fikstür çekimi toplantısı İstanbul İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi törenine TFF Amatör İşler Kurulu Koordinatörü Remzi Ay, ASKF yöneticileri, Taban Birlikleri ile kulüplerin temsilcileri katıldı.

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 12 grupta 169 takımın katılımıyla oynanacak Ligde yeni sezon heyecanı 14-15 Ekim tarihinde oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. Konya’yı bu sezon Sarayönü Belediyespor, Akşehirspor ve Ömeranlıspor temsil edecek.

Konya ekipleri 7. Grup’ta mücadele verecek. İlk haftada derbi heyecanı yaşanacak. Geçen sezon birlikte BAL’a yükselen Akşehirspor ile Ömeranlıspor, 15 Ekim’de Akşehir Nasreddin Hoca Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Sarayönü Belediyespor ise deplasmanda Karaman Gençlerbirliği ile karşılaşacak. İkinci haftada ise Ömeranlıspor, taraftarının önünde Sarayönü’nü konuk edecek.

Kaynak:Konya'nın Sesi