TRT1'in iddialı dizisine final kararı verildi. Sevilen dizinin finali duyuruldu...

TRT1'in iddialı dizisine final kararı verildi. Sevilen dizinin finali duyuruldu...
Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği ve heyecan dolu anlara sahne olan Bir Sevdadır dizisi hakkında final kararı alındığı öğrenildi. Feyyaz Şerifoğlu hayranları final kararına çok üzüldüler. TRT1 dizisinin finaliyle ilgili detaylar da belli oldu

Bir Sevdadır Final Yapıyor! Feyyaz Şerifoğlu Hayranları Üzgün... Bozdağ Film yapımı Bir Sevdadır dizisi, 1 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 13. bölümüyle final yapıyor. Dizi, TRT1 ekranlarında 2024 yılının başında seyirciyle buluşmuştu.

Reytinglerde beklenen ilgiyi görmeyen dizi, final yaparak ekranlara veda edecek.

Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler'in başrollerini paylaştığı dizinin final kararı, Feyyaz Şerifoğlu hayranlarını oldukça üzdü. Dizinin sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlarda birçok hayran üzüntülerini dile getirdi.

suo0e-1713602005-3908.jpg

Bir Sevdadır dizisinin final bölümünde izleyicileri neler beklediği ise merak konusu.

Güçlü konusu ve iddialı oyuncu kadrosuyla TRT1 ekranlarına damgasını vuran Bir Sevdadır dizisinden ekran başındakileri hayal kırıklığına uğratan haber geldi. Yakın bir zaman önce yapılan değişiklik sonucunda Yıldız Aşanboğa yerine Günay Günaydın'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Bir Sevdadır, final yapan diziler kervanına katılıyor.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, “Bir Sevdadır” dizisi TRT’nin 2024’ün başında seyirciyle buluşturduğu iddialı projelerinin arasında yer alıyordu. Mehmet Bozdağ, Özlem Aybek, Zümrüt Karaduman, Emre Saraçoğlu’nun yazdığı dizinin yakın zamanda yönetmeni değişmiş, Osman Taşçı reji koltuğuna oturmuştu. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi için final kararı alındı. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in paylaştığı ve reytinglerde beklentiyi karşılamayan dizi 13.bölümde final yapacak. 17 Nisan’da 11.bölümü yayınlanan dizinin 1 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana veda etmesi planlanıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi