Konya'da belediye başkanları değişiyor mu? Başkan Angı açıkladı!

Konya'da belediye başkanları değişiyor mu? Başkan Angı açıkladı!
 Muhabir
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, gerçekleştirilen basın toplantısıyla AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerel seçimle ilgili değerlendirmelerde bulunan Angı, gazetecilerin sorularına da yanıt verdi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, parti binasında gerçekleştirilen toplantıyla 7 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Angı, kongreyle birlikte milletin huzuruna ilk günkü aşk ve heyecanla çıkacaklarını belirterek, " 'Cumhuriyetin Yüz Akı Türkiye'nin Ortak Aklı AK Parti'mizin, geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız" ifadesini kullandı. Angı, 7 Ekim'de "Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni, Hep İleri" mottosuyla AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ni icra edeceklerini de sözlerine ekledi.

“DEĞİŞİM OLACAK YERLER MUTLAKA OLACAK”

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi yapılan basın toplantısı sonrası gazetecilerin sorularına da yanıt verdi. Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Angı, Konya’daki ilçe belediye başkanlarının yola devam edip etmeyeceği yönündeki soruya da cevap verdi.

Değişim olacak yerler mutlaka olacak diyen Angı, “Yerel seçimle ilgili esas çalışmalar 7 Ekim büyük kongre sonrasında başlayacak. Burada AK Parti’nin seçimlerle izleyeceği yol ise mevcut il ve ilçelerde ki belediye başkanlarımızın performansları nedir, kamuoyundaki destekleri nelerdir bunlara bakmak. Biz mevcut başkan arkadaşlarımızla ilgili bu değerlendirmeleri bir an önce netleştirip, devam edecek arkadaşları da ilan edip o bölgelerde bir yarış başlatılmaması taraftarıyız. Çünkü değişmeyecek adaylar için adaylık yarışı gibi bir süreç mevcut arkadaşları yoruyor ve yıpratıyor” dedi.

-Nurseda İnan

Kaynak:Konya'nın Sesi