Konyalıların dört gözle beklediği pazarın tarihi belli oldu!

Sıfır atık çalışmalarıyla takdir toplayan Selçuklu Belediyesi örnek çalışmalarına Yazır Kapalı Pazar alanına kurulan Selçuklu 2. El Pazarı ile bir yenisi daha ekledi. Tüketim çılgınlığını aza indirecek ve aynı zamanda ev ekonomisine katkı sağlayacak olan Selçuklu 2.El Pazarı’nın tekrar kurulacağı tarih belli oldu. Selçuklu ikinci el pazarında 191’i şahsi 14’ü okul standı olmak üzere toplam 205 stant bulunuyor.
1 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ KURULACAK
Selçuklu Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konyalıların dört gözle beklediği 2. El Pazarı'nın 1 Haziran Pazar günü tekrardan kurulacağını duyurdu. 2. El Pazarı 1 Haziran günü saat 09.00 ile 17.00 arasında hizmet verecek.
Selçuklu 2. El Pazarı, 1 Haziran Pazar günü Yazır Kapalı Pazar alanında sizleri bekliyor.#SıfırAtık #GeriDönüşüm pic.twitter.com/ldtt8fJVe5
— Selçuklu Çevre ve Sıfır Atık (@Selcuklucsa) May 30, 2025