Konyaspor, Alanyaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Konyaspor, Alanyaspor Hazırlıklarını Sürdürüyor
Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Alanyaspor’u ağırlayacak Konyaspor, maç öncesi hazırlıklarını Kayacık Tesisleri’nde sürdürdü.

Yeşil-beyazlı ekip, antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başlayıp, taktik çalışmalarla tamamladı.

aw536273-02.jpg

Teknik Direktör Recep Uçar, antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, milli arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, “Milli takıma giden oyuncularımız vardı. Bugün Bazoer’in de aramıza katılmasıyla tam kadro antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Alanyaspor, Beşiktaş’ı yenmenin özgüveni ile gelecek; iyi organize olmuş, Türk futbolunun dinamiklerini bilen bir hocaya sahipler. Evimizde oynayacağımız zor maçlardan biri bizi bekliyor. Sahada arzu ettiğimiz oyunu yansıtarak iyi başladığımız lige bir galibiyetle devam etmek istiyoruz. Seyircimizin desteğiyle bunu başarabileceğimize inanıyoruz” dedi.

aw536273-01.jpg

Defans oyuncusu Adil Demirbağ ise, “Milli takım arasını iyi değerlendirdik. Son dönemlerde iç sahada Alanyaspor’a karşı şansımız tutmuyordu ama bu hafta sonu bunu kıracağız. Onları eli boş göndereceğiz. Hem takım arkadaşlarıma hem de kendi adıma güveniyorum. Allah’ın izniyle hafta sonu hem biz hem de taraftarlarımız mutlu olacak” ifadelerini kullandı.

aw536273-06.jpg

Konyaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarını teknik ve taktik çalışmalarıyla tamamlayarak, hafta sonu oynanacak kritik mücadele için tüm planlarını yaptı.

Kaynak:İHA