Seydişehir Kitap Günleri'ne geri sayım başladı! Yazarlar belli oldu!

Seydişehir Kitap Günleri'ne geri sayım başladı! Yazarlar belli oldu!
 Muhabir
Türkiye’nin kültürel alanda önemli etkinlikleri arasına giren Kitap Günleri, 28 Ekim- 3 Kasım tarihleri arasında Konya'nın Seydişehir ilçesinde kitapseverlerle buluşacak. İşte kitap günlerine gelecek o isimler ve detaylar...

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek kitap günleri 7’den 70’e kitap dostlarını ağırlayacak. Kitapseverlerle yazarlarının buluşacağı kitap günlerinde her gün farklı yazarlar söyleşi programları düzenleyecek. Yazarlar, kitaplarını okurları için imzalayacak.

28 Ekim - 3 Kasım tarihleri arasında saat 13.00-17.00'da Seydişehir Millet Bahçesinde 7 gün boyunca Türkiye’nin önemli kalemlerinin okurlarıyla bir araya geleceği Seydişehir Kitap Günleri’nde; konferanslar, imza günleri, yazar buluşmaları, atölye çalışmaları, çok sayıda etkinliğe imza atılarak katılımcılara adeta kitap şöleni yaşatılacak.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Seydişehir Kitap Günleri'nin yapılacağı müjdesini verdi.

Başkan Tutal şu sözleri kullandı: " Bu yıl 4.’sünü düzenleyeceğimiz Kitap Günlerimiz başlıyor. Birbirinden değerli 21 yazarlarımızı ağırlayacağımız ‘‘Seydişehir Belediyesi 4. Kitap Günleri’’ etkinliğimiz 28 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında Millet Bahçesi'nde siz değerli kitapseverlerimizle buluşturuyoruz."

SEYDİŞEHİR KİTAP GÜNLERİNE GELECEK YAZARLAR

- Nurseda İnan

Etiketler: Seydişehir Haber, Seydişehir Haberleri, Mehmet Tutal, Seydişehir Belediyesi

Kaynak:Konya'nın Sesi