Ülkedeki sığınmacıya daha ne kadar katlanacağız?

Ülkedeki sığınmacıya daha ne kadar katlanacağız?

Selamlar kıymetli arkadaşlar, bugün yine gündemden bir konu ile karşınızdayım. Sizlerin de sosyal medyada fazlaca gördüğü bir haber var. Mülteci - sığınmacı bir çocuğun Türk eğitimciyi öldürmesi.

Ne kadar acı olay değil mi ? Ülkesinde savaş var diyerek acıyıp kapılarını açtığın, sözde misafir ettiğin kişiler senin bir eğitimcini öldürüyor. Kaç senede yetişiyor bir eğitimci. Kaç senede okul müdürü olabiliyor.

Artık ülkemizdeki bu mülteci işinin cılkı çıktı. Sınırlarında kolayca içeri girilebilen bir ülke oldu Türkiye.

Sınırlardan içeri girenler Türkiye'de diledikleri gibi at koşturabiliyor, ve bu duruma ses çıkartan siyasi sayısından maalesef azınlıkta.

Bugün 25 yaşına gelmiş bir Türk genci henüz evlenememiş ve çocuk sahibi olamamışken aynı yaşta Türkiye'de yaşayan bir mülteci (!) 6-7 çocuk sahibi olabiliyor. Nüfusun demografik yapısının bundan 20 yıl sonra nasıl bir yere varacağını düşünebiliyor musunuz ?

Şair bir şiirinde diyor ya; "Kendi öz yurdumda ben miyim garip, ben bir köşeye atan utansın. Eğilmiyor diye kurdu hor görüp, iti el üstünde tutan utansın"

Ülkemi için elbette endişeleniyorum ve bu mülteci istilasına bu düzene dur diye tarafta yer alıyorum. Kendini Türk hisseden ve çevresinde bu tür durumlardan rahatsız olan kim varsa bu düzene dur demeli.

Ülkemizin, çocuklarımızın geleceğini düşünüyorsak buna acilen dur demeliyiz. Benim Suriyeli, Afgan, Pakistanlı, İranlı, Iraklı .kardeşim yok.. .

Önceki ve Sonraki Yazılar
Şule GÜMRAH Arşivi